Sağlamlıq

Xərçəngdən qoruyan ən güclü ədviyyat açıqlandı

Həkimlər xərçəngə qarşı ən güclü təsirli ədviyyatı tövsiyə edib.

 

“Medicina” xəbər verir ki, terapevt Olqa Çirkova iltihab əleyhinə sarıkökün təsirindən danışıb.

 

“Bir çox ədviyyatlar bakterisid, iltihab əleyhinə, virus əleyhinə təsir edir.
Kurkumin isə şiş yaranması riskini azaldır.

 

Qırmızı acı bibərdə olan kapsoisin isə damarlarda tıxanmaların qarşısını alır.

 

Xərçəngə qarşı soğan, sarımsaq da effektivdir. Sarıkök isə normada qəbul edilməlidir”.

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

Məşhur vitaminin zərərli xüsusiyyətləri üzə çıxıb

redaktor

Səhiyyə Nazirliyi immuniteti gücləndirməyin üsullarını açıqlayıb

redaktor

Bu əlamətlər sizdə varsa, MÜTLƏQ HƏKİMƏ GEDİN – Beyin şişi təhlükəsi

redaktor