21 C
Bakı
12 Avqust 2025 05:47
Sağlamlıq

Yeməyi zəhərə çevirməyin – Dəfnə yarpağını şorbada bu qədər saxlayın

Dəfnə yarpaqlarının şorbaya vaxtında əlavə edilməməsi yeməyin dadını poza bilər.

 

Tacxeber.com bildirir ki, dəfnə yarpaqları şorbaya ən sonda, yeməyin tam bişməsinə 10 dəqiqə qalmış əlavə edilir.

 

Ədviyyatı gec əlavə etsəniz, dəfnə yarpağı ətrini buraxmağa vaxt tapmayacaq. Tez əlavə edilsə, şorba acı çıxa bilər.

 

Həmçinin, hazır şorbadan dəfnə yarpağını çıxarmasanız da acı olacaq.

 

Nəzərə almaq lazımdır ki, bu ədviyyat hamilə qadınlar tərəfindən istehlak edilməməlidir. Həmçinin, dəfnə yarpaqları da ev heyvanları üçün zəhərlidir. Heç vaxt ev heyvanlarınıza bu ədviyyatla hazırlanmış yeməklər verməyin.

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

D vitamini uşaqlarda sümüklərin möhkəmliyini artırmır

redaktor

Qəhvə içəndə yuxusu qaçmayanlar: Bu orqanizminiz ciddi təhlükədədir

redaktor

Qaraciyər 500 funksiya yerinə yetirir – Həkim

redaktor