26 C
Bakı
21 İyun 2025 16:48
Cəmiyyət

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

baliq-bisirerken-1-yarpaq-elave-edin-qoxudan-eser-elamet-qalmayacaqnbsp-1708197543

 

Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.

 

Tacxeber.com xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.

 

Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.

 

Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.

 

Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.

 

Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

Dərman qiymətləri həddindən artıq bahadır, ciddi işlər görülməlidir – Deputat

redaktor

“Siyasilər “istintaq” adı altında uzun müddət həbsdə saxlanılırlar”

admin

Şəhəri bir-birinə qatan “day-daylı” xanım sürücü CƏZALANDIRILDI – VİDEO

redaktor