Cəmiyyət

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

baliq-bisirerken-1-yarpaq-elave-edin-qoxudan-eser-elamet-qalmayacaqnbsp-1708197543

 

Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.

 

Tacxeber.com xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.

 

Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.

 

Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.

 

Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.

 

Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

Vəzifəli şəxslərdən pul tələb edən sayt rəhbərinə hökm oxundu

redaktor

Mədəniyyət azirlikdəki yoxlamanın Nura Suri ilə əlaqəsi varmı?

admin

Azərbaycan mədəni irsini hərraca çıxaran keçmiş Mədəniyyət naziri Polad Bülbüloğlu da bu gün mədəniyyətin qeydinə qaldığından danışır

admin