Cəmiyyət

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

baliq-bisirerken-1-yarpaq-elave-edin-qoxudan-eser-elamet-qalmayacaqnbsp-1708197543

 

Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.

 

Tacxeber.com xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.

 

Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.

 

Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.

 

Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.

 

Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

Daha bir həkim qalmaqalı: “14 min manat verdim, geyimsiz fotomu paylaşdı” – VİDEO

redaktor

İdmana görə təvəllüdünü dəyişdi, Rəşad Dağlının toyunda məşhurlaşdı –  Vüqar Biləcəri haqqında MARAQLI FAKTLAR

redaktor

Prezidentin çıxışını ayaq üstə izlədilər – Video

redaktor