23 C
Bakı
22 İyun 2025 17:58
Cəmiyyət

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

baliq-bisirerken-1-yarpaq-elave-edin-qoxudan-eser-elamet-qalmayacaqnbsp-1708197543

 

Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.

 

Tacxeber.com xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.

 

Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.

 

Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.

 

Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.

 

Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

“İndi Putinə deyərdim ki, özünü güllə ilə vursun” – Sergey Puqaçov

admin

Kardioloqlar buzlu suda üzməyin faydaları haqqında mifi dağıdıblar

redaktor

Erkən ölüm riskini azaltmaq üçün gündə neçə min addım atmaq lazımdır? – Alimlərin ARAŞDIRMASI

admin