Sağlamlıq

Ət, balıq, tərəvəzi buz yerində nə qədər saxlamaq olar?

Rusiyanın Rospotrebnadzor qurumu bəzi qida məhsullarının soyuducu buz yerində çox qalmasından narahat olub.

“Medicina” xəbər verir ki, qurum buzxanada ət və tərəvəzlərin saxlanma müddətini bir daha dəqiqləşdirib.
Balıqlar – 6 aya qədər

Toyuq və hind quşu əti – 3 ay
Donuz əti -2 ay
Quzu əti – 3 ay
FArş – 3 ay

Mal əti – 9 ay
Çörək – 1 ay

Meyvələr – 12 aya qədər
Tərəvəzlər – 12 aya qədər
Paxlalılar – 3 ay

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

Alimlərdən yeni ARAŞDIRMA: “Google” vasitəsilə xərçəngi müəyyən etmək olar

redaktor

Bu yağ insan üçün təhlükəli elan olundu

redaktor

Mobil telefonlar təhlükəli şüalanma mənbəyidir? – Araşdırmanın nəticələri…

admin