24 C
Bakı
13 Avqust 2025 22:41
Sağlamlıq

Ət, balıq, tərəvəzi buz yerində nə qədər saxlamaq olar?

Rusiyanın Rospotrebnadzor qurumu bəzi qida məhsullarının soyuducu buz yerində çox qalmasından narahat olub.

“Medicina” xəbər verir ki, qurum buzxanada ət və tərəvəzlərin saxlanma müddətini bir daha dəqiqləşdirib.
Balıqlar – 6 aya qədər

Toyuq və hind quşu əti – 3 ay
Donuz əti -2 ay
Quzu əti – 3 ay
FArş – 3 ay

Mal əti – 9 ay
Çörək – 1 ay

Meyvələr – 12 aya qədər
Tərəvəzlər – 12 aya qədər
Paxlalılar – 3 ay

Tacxeber.com

Oxşar xəbərlər

Zeytun yağını hər gün acqarına 1 qaşıq içsəniz… – 9 MÖHTƏŞƏM FAYDASI

redaktor

Faydalı bildiyimiz BU ÇƏRƏZDƏN yerində istifadə etməsək nələr olar?

redaktor

Uzun və sağlam saçların SİRRİ bu 9 qidadan keçir – İspanaq, qatıq…

admin